Buka ménu utama

Dukuhjeruk, Karangampél, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Dukuhjeruk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangampél, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuhjeruk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKarangampél




Gnome-home.svg