Buka ménu utama

Dukuhtengah, Karangampél, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Dukuhtengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangampél, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuhtengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKarangampél




Gnome-home.svg