Buka ménu utama

Dukupuntang, Dukupuntang, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Dukupuntang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dukupuntang, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukupuntang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanDukupuntang




Gnome-home.svg