Buka ménu utama

Dungusiku, Leuwigoong, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Dungusiku nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwigoong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dungusiku
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanLeuwigoong

Kampung

Ngaran-ngaran kampung nu aya di Dungusiku di antarana: Kampung Karakal, Sarkanjut (SKJ), Andir, Jarigao, Citimbun, Panutugan

Tumbu LuarÉdit