Buka ménu utama

Duri Kosambi, Cengkaréng, Jakarta Barat

Duri Kosambi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cengkaréng, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Duri Kosambi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanCengkaréng



Gnome-home.svg