Buka ménu utama

Durian nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Timur, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Durian
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Timur

Citakan:Medan Timur, Medan


Gnome-home.svg