Buka ménu utama

Durian nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Cermin, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Durian
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanPadang Cermin

Citakan:Padang Cermin, Pesawaran


Gnome-home.svg