Buka ménu utama

Durian IV Mbelang, STM Hulu, Deli Serdang

Durian IV Mbelang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan STM Hulu, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Durian IV Mbelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSTM Hulu

Citakan:STM Hulu, Deli Serdang


Gnome-home.svg