Durian IV Mbelang, STM Hulu, Deli Serdang

Durian IV Mbelang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan STM Hulu, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Durian IV Mbelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSTM Hulu

Citakan:STM Hulu, Deli Serdang


Gnome-home.svg