Buka ménu utama

Durian Kondot, Kotarih, Serdang Bedagai

Durian Kondot nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotarih, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Durian Kondot
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanKotarih

Citakan:Kotarih, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg