Buka ménu utama

Durian Luncuk, Batin XXIV, Batanghari

Durian Luncuk nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Batin XXIV, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Kalurahan  Durian Luncuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanBatin XXIV

Citakan:Batin XXIV, Batanghari


Gnome-home.svg