Buka ménu utama

Durin Serugun, Sibolangit, Deli Serdang

Durin Serugun nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sibolangit, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Durin Serugun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSibolangit

Citakan:Sibolangit, Deli Serdang


Gnome-home.svg