Buka ménu utama

Dusun Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tabir, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Kalurahan  Dusun Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanTabir

Citakan:Tabir, Merangin


Gnome-home.svg