Buka ménu utama

Dusun Baru Tanjung Tanah, Danau Kerinci, Kerinci

Dusun Baru Tanjung Tanah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Danau Kerinci, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Dusun Baru Tanjung Tanah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanDanau Kerinci

Citakan:Danau Kerinci, Kerinci


Gnome-home.svg