Buka ménu utama

Dwi Karya Bakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pelepat, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Dwi Karya Bakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanPelepat

Citakan:Pelepat, Bungo


Gnome-home.svg