Buka ménu utama

Dwi Kora nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Helvetia, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Dwi Kora
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Helvetia

Citakan:Medan Helvetia, Medan


Gnome-home.svg