Dwikora Jaya, Gunung Agung, Tulang Bawang Kulon

Dwikora Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Agung, Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dwikora Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang Kulon
KacamatanGunung Agung

Citakan:Gunung Agung, Tulang Bawang Kulon


Gnome-home.svg