Buka ménu utama

Dwikora Jaya, Gunung Agung, Tulang Bawang Kulon

Dwikora Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Agung, Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dwikora Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang Kulon
KacamatanGunung Agung

Citakan:Gunung Agung, Tulang Bawang Kulon


Gnome-home.svg