Buka ménu utama

Eho nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hibala, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Eho
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanHibala

Citakan:Hibala, Nias Kidul


Gnome-home.svg