Buka ménu utama

Eho Baluta nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanah Masa, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Eho Baluta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanTanah Masa

Citakan:Tanah Masa, Nias Kidul


Gnome-home.svg