Buka ménu utama

Eho Hilisimaetano, Maniamolo, Nias Kidul

Eho Hilisimaetano nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Maniamolo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Eho Hilisimaetano
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanManiamolo

Citakan:Maniamolo, Nias Kidul


Gnome-home.svg