Buka ménu utama

Embacang Gedang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Tabir, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Embacang Gedang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanMuara Tabir

Citakan:Muara Tabir, Tebo


Gnome-home.svg