Buka ménu utama

Empang Benao nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamenang, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Empang Benao
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanPamenang

Citakan:Pamenang, Merangin


Gnome-home.svg