Buka ménu utama

Empat Negeri, Lima Puluh, Batu Bara

Empat Negeri nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lima Puluh, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Empat Negeri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanLima Puluh

Citakan:Lima Puluh, Batu Bara


Gnome-home.svg