Buka ménu utama

Empelu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanah Sepenggal, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Empelu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanTanah Sepenggal

Citakan:Tanah Sepenggal, Bungo


Gnome-home.svg