Emplasemen Aek Nabara, Bilah Hulu, Labuhanbatu

Emplasemen Aek Nabara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bilah Hulu, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Emplasemen Aek Nabara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanBilah Hulu

Citakan:Bilah Hulu, Labuhanbatu


Gnome-home.svg