Buka ménu utama

Emplasemen Aek Nabara, Bilah Hulu, Labuhanbatu

Emplasemen Aek Nabara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bilah Hulu, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Emplasemen Aek Nabara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanBilah Hulu

Citakan:Bilah Hulu, Labuhanbatu


Gnome-home.svg