Emplasmen Kwala Mencirim, Sei Bingei, Langkat

Emplasmen Kwala Mencirim nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Bingei, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Emplasmen Kwala Mencirim
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSei Bingei

Citakan:Sei Bingei, Langkat


Gnome-home.svg