Buka ménu utama

Emplasmen Kwala Mencirim, Sei Bingei, Langkat

Emplasmen Kwala Mencirim nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Bingei, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Emplasmen Kwala Mencirim
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSei Bingei

Citakan:Sei Bingei, Langkat


Gnome-home.svg