Buka ménu utama

Empus nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bahorok, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Empus
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanBahorok

Citakan:Bahorok, Langkat


Gnome-home.svg