Buka ménu utama

Fadoro Ewo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Onohazumba, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fadoro Ewo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanOnohazumba

Citakan:Onohazumba, Nias Kidul


Gnome-home.svg