Buka ménu utama

Fadoro Hilimbowo, Lahewa, Nias Kalér

Fadoro Hilimbowo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lahewa, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fadoro Hilimbowo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanLahewa

Citakan:Lahewa, Nias Kalér


Gnome-home.svg