Buka ménu utama

Faekhu, Gunungsitoli Selatan, Gunungsitoli

Faekhu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Selatan, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Faekhu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Selatan

Citakan:Gunungsitoli Selatan, Gunungsitoli


Gnome-home.svg