Buka ménu utama

Faekhuna'a nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Afulu, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Faekhuna'a
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanAfulu

Citakan:Afulu, Nias Kalér


Gnome-home.svg