Buka ménu utama

Fajar Harapan, Kluet Utara, Aceh Selatan

Fajar Harapan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kluet Utara, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Fajar Harapan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKluet Utara

Citakan:Kluet Utara, Aceh Selatan


Gnome-home.svg