Buka ménu utama

Fajar Mulia, Pagelaran Kalér, Pringsewu

Fajar Mulia nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pagelaran Kalér, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fajar Mulia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanPagelaran Kalér

Citakan:Pagelaran Kalér, Pringsewu


Gnome-home.svg