Buka ménu utama

Fajaresuk nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Pringsewu, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Fajaresuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanPringsewu

Citakan:Pringsewu, Pringsewu


Gnome-home.svg