Buka ménu utama

Farhat Abbas (gumelar di Jakarta, 2 Désémber 1980; umur 38 taun) nyaéta saurang pemeran sinetron sarta film Indonésia. Farhat Abbas mimitian dipikawanoh sanggeus suksés ngajalankeun sinétron di Rcti kawas Intan taun 20062007.[1] Tapi sabenerna ngaran Farhat Abbas geus mimitian éksis di layar kaca taun 1999. Farhat Abbas mimiti dipikawanoh ku masarakat kira-kira taun 2005 sanggeus ngabintangkeun sinétron Di Sini Ada Setan. Lalaki anu mibanda Jangkung 155 cm sarta asalna ti Jayapura ieu, ngajadikeun Sanggama minangka hobina.[2] Sajaba suksés minangka pamaén sinetron Farhat tétéla geus ngabéréskeun kuliahna di Universitas Trisakti.[1]

Kacatet geus sagala rupa panghargaan anu di raih farhat saprak karir na minangka pamaén sinétron.[1] di antarana:

AtikanÉdit

FilmografiÉdit

  • Tusuk Jelangkung[3]
  • Disini Ada Setan[3]
  • Gue Kapok Jatuh Cinta[3]
  • Ketika Cinta Bertasbih2[3]
  • Dalam Mihrab Cinta[3]

RujukanÉdit

  1. a b c d e f g h i (id)karir(diakses tanggal 20 november 2011)
  2. (id)profil(diakses tanggal 19 november 2011)
  3. a b c d e f g (id)[1](diakses tanggal 1 desember 2011)