Buka ménu utama

Fodo, Gunungsitoli Selatan, Gunungsitoli

Fodo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Selatan, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fodo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Selatan

Citakan:Gunungsitoli Selatan, Gunungsitoli


Gnome-home.svg