Buka ménu utama

Foikhu Fondrako nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulususua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Foikhu Fondrako
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanUlususua

Citakan:Ulususua, Nias Kidul


Gnome-home.svg