Buka ménu utama

Foikhugaga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Umbunasi, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Foikhugaga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanUmbunasi

Citakan:Umbunasi, Nias Kidul


Gnome-home.svg