Buka ménu utama

Fowa, Gunungsitoli Idanoi, Gunungsitoli

Fowa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Idanoi, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fowa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Idanoi

Citakan:Gunungsitoli Idanoi, Gunungsitoli


Gnome-home.svg