Buka ménu utama

Lima Situ Fuji (富士五湖, Fuji goko) ayana satengah bunderan beulah kaléreun Gunung Fuji di Perfektur Yamanashi, Jepang, nyaéta:

Sakabéh situ/dano mibanda tempat nu éndah pikeun nempo Gunung Fuji, utama dina musim semi jeung gugur, nu némbongkeun sabagéan puncakna nu katutupan ku salju. Di situ-situ ieu mangrupa sisi kota sarta loba tempat nginep kaasup ogé tempat kémping, naék parahu, nguseup jeung rékréasi séjénna.

Tumbu kaluarÉdit

RujukanÉdit