Buka ménu utama

Fulolo Botomuzoi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Botomuzoi, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fulolo Botomuzoi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanBotomuzoi

Citakan:Botomuzoi, Nias


Gnome-home.svg