Buka ménu utama

Fulolo Salo'o nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sitolu Ori, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fulolo Salo'o
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanSitolu Ori

Citakan:Sitolu Ori, Nias Kalér


Gnome-home.svg