Buka ménu utama

Gabungan Tasua, Somambawa, Nias Kidul

Gabungan Tasua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Somambawa, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gabungan Tasua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanSomambawa

Citakan:Somambawa, Nias Kidul


Gnome-home.svg