Buka ménu utama

Gabuskulon, Gabuswétan, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Gabuskulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gabuswétan, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gabuskulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanGabuswétan




Gnome-home.svg