Buka ménu utama

Gadél nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bangodua, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gadél
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanBangodua




Gnome-home.svg