Buka ménu utama

Gada, Gunungsitoli Barat, Gunungsitoli

Gada nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Barat, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gada
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Barat

Citakan:Gunungsitoli Barat, Gunungsitoli


Gnome-home.svg