Buka ménu utama

Gadingan, Sliyeg, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Gadingan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gadingan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSliyeg




Gnome-home.svg