Buka ménu utama

Gadung Holbung, Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér

Gadung Holbung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Sigompulon, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gadung Holbung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanDolok Sigompulon

Citakan:Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg