Buka ménu utama

Gagasari, Babakan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Gagasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babakan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gagasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanBabakan




Gnome-home.svg