Buka ménu utama

Gajah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Meranti, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanMeranti

Citakan:Meranti, Asahan


Gnome-home.svg