Buka ménu utama

Gajah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simpang Empat, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanSimpang Empat

Citakan:Simpang Empat, Karo


Gnome-home.svg